סלט בורגול וכרובית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט בורגול וכרובית

סלט עשיר, קליל וטעים עם פרי העונה - אם אין נקטרינה החליפו בתפוח או בפרי הדר

4 סועדים דרגת קושי: קל
סלט בורגול, כרובית ונקטרינות
מתן שופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1/4 כוס בורגול בינוני

1/2 כוס מים חמים

1/2 כפית מלח

1/2 כרובית קטנה

4-3 עלי קייל, שטופים

1/4 צרור פטרוזיליה

1 בצל ירוק

1 גבעול סלרי

2 נקטרינות (או פרי עונתי אחר)

100 גרם גבינת ברינזה (גבינת כבשים מלוחה)

לרוטב:

מיץ מ-1 לימון

3 כפות טחינה

3 כפות מים

3 כפות שמן זית

1 כפית סילאן

קורט מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מניחים את הבורגול בקערה יחד עם 1/2 כפית המלח, ויוצקים פנימה את המים החמים. משרים כך כחצי שעה או עד ספיגה מלאה של המים. בינתיים שוטפים היטב את כל הירקות (כרובית, פטרוזיליה, קייל, בצל ירוק וסלרי). מגררים את הכרובית בפומפייה, ומניחים בקערה גדולה. קוצצים דק מאוד את שאר הירקות ומוסיפים לקערה עם הכרובית. מוסיפים גם את הבורגול המושרה. מערבבים. שוטפים את הנקטרינות, ופורסים לפרוסות דקות. מערבבים קלות עם שאר המצרכים.

הכנת הרוטב: מוזגים את כל המצרכים לקערה ומערבבים היטב. לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על הסלט, ומפזרים מעל גבינת ברינזה מפוררת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות