מתכון

סלט בורגול עם תירס, זוקיני וסומאק

מנה קלילה ומתקתקה שאפשר להגיש חמה או בטמפרטורת החדר, כסלט או כתוספת. הסומאק אינו חובה, אך הוא מוסיף טעם לימוני שמאזן את המתיקות של הירקות.

מתן שופן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סלט בורגול ותירס
צילום: מתן שופן
מתן שופן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-2 סועדים

רכיבים

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ