סביצ'ה פארידה עם ליצ'י וצנוניות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סביצ'ה פארידה עם ליצ'י וצנוניות

4-2 מנות דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 כפות שמן זית

1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק

3 צנוניות

4 יחידות ליצ'י

1/2 בצל סגול קטן

1/2 צ'ילי אדום טרי

1/4 צרור כוסברה

2 פילה פארידה, ללא העור (כ-150 גרם, נטו)

מיץ מ-2 ליים

קורט מלח אטלנטי

הוראות הכנה

בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית עם הג'ינג'ר. מניחים בצד. שוטפים היטב את הצנוניות ופורסים לפרוסות דקות מאוד (אפשר לנסות להיעזר בקולפן). קולפים את הליצ'י ומגלענים. חותכים לקוביות קטנות (כ-1/2 סמ"ר). קולפים את הבצל הסגול וחותכים לקוביות קטנות מאוד. שוטפים את הצ'ילי וקוצצים דק מאוד (להיפטר מהגרעינים). שוטפים היטב את הכוסברה וקוצצים דק. מעבירים הכל לקערה ומערבבים.

חותכים את פילה הדג לקוביות בגודל כ-1 סמ"ר ומעבירים לקערה. יוצקים פנימה את שמן הזית והג'ינג'ר, ומערבבים היטב את כל המצרכים בקערה. מעבירים את הסביצ'ה לכלי הגשה, יוצקים את הליים, בוזקים את המלח ומגישים מיד



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות