שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

סביצ'ה פארידה עם ליצ'י וצנוניות

מתכון שופן
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סביצ'ה פארידה 
עם ליצ'י וצנוניות
צילום: מתן שופן
מתכון שופן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-2 מנות

רכיבים

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
  • 3 צנוניות
  • 4 יחידות ליצ'י
  • 1/2 בצל סגול קטן
  • 1/2 צ'ילי אדום טרי
  • 1/4 צרור כוסברה
  • 2 פילה פארידה, ללא העור (כ-150 גרם, נטו)
  • מיץ מ-2 ליים
  • קורט מלח אטלנטי

הוראות הכנה

בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית עם הג'ינג'ר. מניחים בצד. שוטפים היטב את הצנוניות ופורסים לפרוסות דקות מאוד (אפשר לנסות להיעזר בקולפן). קולפים את הליצ'י ומגלענים. חותכים לקוביות קטנות (כ-1/2 סמ"ר). קולפים את הבצל הסגול וחותכים לקוביות קטנות מאוד. שוטפים את הצ'ילי וקוצצים דק מאוד (להיפטר מהגרעינים). שוטפים היטב את הכוסברה וקוצצים דק. מעבירים הכל לקערה ומערבבים.

חותכים את פילה הדג לקוביות בגודל כ-1 סמ"ר ומעבירים לקערה. יוצקים פנימה את שמן הזית והג'ינג'ר, ומערבבים היטב את כל המצרכים בקערה. מעבירים את הסביצ'ה לכלי הגשה, יוצקים את הליים, בוזקים את המלח ומגישים מיד

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ