שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט ירוק עם דלועים
צילום: מתן שופן
מתן שופן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 סועדים, מרכז שולחן

רכיבים

  • 1/2 מלון כתום (כ-800 גרם, ברוטו)
  • 2 יח' זוקיני
  • 2 יח' מלפפון
  • 3 גבעולי קייל
  • עלי נענע מ-5 גבעולים, שטופים
  • לרוטב:
  • 1 כף חרדל דיז'ון חלק
  • מיץ מ-1 לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

קולפים את המלון ונפטרים מהגרעינים. חותכים לקוביות בגודל כ-2 סמ"ר. שוטפים את הזוקיני והמלפפונים וחותכים לקוביות קטנות. שוטפים את הקייל וקוצצים דק מאוד. מעבירים את הכל לקערה יחד עם הנענע ומערבבים קלות. מעבירים את כל חומרי הרוטב לצנצנת סגורה, משקשקים היטב ויוצקים על הסלט. מגישים למרכז השולחן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ