סלט משפחת הדלועים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט משפחת הדלועים

4 סועדים, מרכז שולחן דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1/2 מלון כתום (כ-800 גרם, ברוטו)

2 יח' זוקיני

2 יח' מלפפון

3 גבעולי קייל

עלי נענע מ-5 גבעולים, שטופים

לרוטב:

1 כף חרדל דיז'ון חלק

מיץ מ-1 לימון

3 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

קולפים את המלון ונפטרים מהגרעינים. חותכים לקוביות בגודל כ-2 סמ"ר. שוטפים את הזוקיני והמלפפונים וחותכים לקוביות קטנות. שוטפים את הקייל וקוצצים דק מאוד. מעבירים את הכל לקערה יחד עם הנענע ומערבבים קלות. מעבירים את כל חומרי הרוטב לצנצנת סגורה, משקשקים היטב ויוצקים על הסלט. מגישים למרכז השולחן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות