ריבת לימונים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ריבת לימונים

כ-200 מ"ל דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

 

כ-350 גרם לימונים מסוג לימקוואטים (לימונים קטנים)

160 גרם סוכר לבן

1 ליבת תפוח

הוראות הכנה

שוטפים היטב את הלימונים, חותכים לקוביות (חוצים אותם לאורך, חוצים לאורך כל חצי ולאחר מכן חוצים לרוחב כל רבע). מסירים את הגרעינים, חוץ מאשר בלימון אחד (מאחר שיש בגרעינים פקטין שעוזר להסמכת הריבה). מניחים את קוביות הלימון בסיר ומוסיפים את ליבת התפוח (שוב, מאחר שבגרעיניו יש פקטין) ומעל את הסוכר. מניחים על אש קטנה ומניחים לסוכר להימס לאטו. לאחר שהוא נמס, מערבבים מעט וממשיכים בבישול עד שהמסה מתחילה להסמיך. מכבים את האש ומניחים לריבה להצטנן (היא תמשיך להסמיך כאשר היא תתקרר). מעבירים לצנצנת מעוקרת ומאחסנים במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות