מתכון |

עוגת קרם חלב ופקאנים

קרם החלב היווני, קרוב משפחתם של הפנקוטה והקרם הקטלאני, סמיך יותר, והחלב שבו נספג בסולת הגרגירית. את העוגה הזאת העשרתי בפקאנים טחונים, המוסיפים למרקם, ובפקאנים ממותקים וקלויים, ההופכים את הקרם המתוק לפאי של ממש.

הדיי עפאים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עוגת קרם חלב ופקאנים. מועשרת בפקאנים טחונים ובפקאנים ממותקים וקלויים
עוגת קרם חלב ופקאנים. מועשרת בפקאנים טחונים ובפקאנים ממותקים וקלויים
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

תגובות