מתכון מתכוןן

צלי סינטה בפקאן

השימוש בפקאנים קצוצים למילוי נתח בשר בצלייה יבשה מעשיר את טעמיו ומעניק לו שומניות עסיסית.

הדיי עפאים
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
צלי סינטה בפקאן. מוגש חם, או קר — בכריך
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ