מתכון |

צ'יפס מרווה

את הצ'יפס ניתן לשלב בסלטים, בפסטות, באורז מלא, בתפוחי אדמה ובתבשילי קטניות.

לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל

רכיבים

  • 40 עלי מרווה טרייה צעירה

  • כף שמן זית

  • רבע כפית מלח אטלנטי

  • רבע כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-150 מעלות. מעבירים את עלי המרווה לקערה. מושחים בשמן זית, מלח ופלפל ומתבלים במה שאוהבים. מערבבים בעדינות ומסדרים את העלים שטוחים ברווחים זה מזה בתבנית צלייה. אופים 20-25 דקות. משלבים בסלטים, תפוחי אדמה צלויים, בפירה ובפסטות או זורים מעל תבשילי אורז וקטניות.

אפשרות 2:

מטגנים עלי מרווה טריים במחבת עם מעט שמן זית חם, לחצי דקה מכל צד. מעבירים לנייר סופג.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ