צ'יפס מרווה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון צ'יפס מרווה

את הצ'יפס ניתן לשלב בסלטים, בפסטות, באורז מלא, בתפוחי אדמה ובתבשילי קטניות.

דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

40 עלי מרווה טרייה צעירה

כף שמן זית

רבע כפית מלח אטלנטי

רבע כפית פלפל שחור גרוס

 

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-150 מעלות. מעבירים את עלי המרווה לקערה. מושחים בשמן זית, מלח ופלפל ומתבלים במה שאוהבים. מערבבים בעדינות ומסדרים את העלים שטוחים ברווחים זה מזה בתבנית צלייה. אופים 20-25 דקות. משלבים בסלטים, תפוחי אדמה צלויים, בפירה ובפסטות או זורים מעל תבשילי אורז וקטניות.

אפשרות 2:

מטגנים עלי מרווה טריים במחבת עם מעט שמן זית חם, לחצי דקה מכל צד. מעבירים לנייר סופג.

טיפים

אפשר להוסיף תיבול לפי בחירה: צ'ילי יבש, פרמזן, אבקת וואסאבי או פפריקה מעושנת

הכנה:



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות