מתכון

קרוסטיני גבינת עזים, דבש וצ'יפס מרווה

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
קרוסטיני גבינת עזים, דבש וצ'יפס מרווה
קרוסטיני גבינת עזים, דבש וצ'יפס מרווהצילום: לימור לניאדו תירו
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

  • 10 עלי צ'יפס מרווה (ראו מתכון)
  • 10 פרוסות דקות של בגט או לחם לבן
  • כף שמן זית
  • קורט מלח
  • 10 עיגולי גבינת עזים רכה או בשלה, כמו גד-עז או סנט מור
  • כף דבש נוזלי
  • חצי כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-150 מעלות. מברישים את פרוסות הבגט בשכבה דקה מאוד של שמן זית, ממליחים מעט וקולים בתנור עד שיתייבשו. 15-20 דקות לערך. הן עשויות להשחים קלות. מניחים מעליהן את פרוסות גבינת העזים ומכניסים לתנור שוב לחמש דקות. מוציאים ומעבירים לצלחת הגשה יפה. מזליפים דבש מעל הקרוסטיני והגבינה, מפלפלים ומניחים עלה של צ'יפס מרווה. מגישים מיד.

תגובות