קרוסטיני גבינת עזים, דבש וצ'יפס מרווה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קרוסטיני גבינת עזים, דבש וצ'יפס מרווה

דרגת קושי: קל
קרוסטיני גבינת עזים, דבש וצ'יפס מרווה
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

10 עלי צ'יפס מרווה (ראו מתכון)

10 פרוסות דקות של בגט או לחם לבן

כף שמן זית

קורט מלח

10 עיגולי גבינת עזים רכה או בשלה, כמו גד-עז או סנט מור

כף דבש נוזלי

חצי כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-150 מעלות. מברישים את פרוסות הבגט בשכבה דקה מאוד של שמן זית, ממליחים מעט וקולים בתנור עד שיתייבשו. 15-20 דקות לערך. הן עשויות להשחים קלות. מניחים מעליהן את פרוסות גבינת העזים ומכניסים לתנור שוב לחמש דקות. מוציאים ומעבירים לצלחת הגשה יפה. מזליפים דבש מעל הקרוסטיני והגבינה, מפלפלים ומניחים עלה של צ'יפס מרווה. מגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות