מתכון |

גספאצ'ו אנדולוסי

אפשר להגיש את הגספאצ'ו עם קוביות קטנטנות של ביצה קשה, מלפפונים, בצל אדום, פלפל אדום וקרוטונים. אני אוהבת להגיש אותו חלק וללא תוספת — רק עם מעט צ'ילי ופלפל שחור גרוס.

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גספאצ'ו אנדלוסי. של לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
מנות:
10 מנות

רכיבים

  • קילו עגבניות בשלות, קלופות ומגולענות

  • 2 פרוסות עבות של לחם לבן או חלה, ללא קרום, סחוטות היטב אחרי שעתיים השריה במים

  • שתי שיני שום קטנות

  • שליש כוס שמן זית

  • 3 כפות חומץ שרי חרז

  • כפית מלח דק

  • שתי כוסות קוביות קרח

  • להגשה: פלפל שחור גרוס, צ'ילי אדום קצוץ קטן מאוד, קרוטונים

הוראות הכנה

במעבד מזון או בבלנדר טוחנים לחם, עגבניות, שום ומלח. מוזגים את השמן והחומץ תוך ערבול ומעבדים היטב, למשך 5–10 דקות. מעבירים לקערה, מוסיפים את קוביות הקרח ומצננים שעתיים עד שלוש. מגישים קר מאוד, ביום חם מאוד, כשהירקות 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ