מתכון |

גספאצ'ו אנדולוסי

אפשר להגיש את הגספאצ'ו עם קוביות קטנטנות של ביצה קשה, מלפפונים, בצל אדום, פלפל אדום וקרוטונים. אני אוהבת להגיש אותו חלק וללא תוספת — רק עם מעט צ'ילי ופלפל שחור גרוס.

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גספאצ'ו אנדלוסי. של לימור לניאדו תירוש
גספאצ'ו אנדלוסי. כל הצילומים: לימור לניאדו תירושצילום: לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:10 מנות

תגובות