גספאצ'ו אנדולוסי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון גספאצ'ו אנדולוסי

אפשר להגיש את הגספאצ'ו עם קוביות קטנטנות של ביצה קשה, מלפפונים, בצל אדום, פלפל אדום וקרוטונים. אני אוהבת להגיש אותו חלק וללא תוספת — רק עם מעט צ'ילי ופלפל שחור גרוס.

10 מנות דרגת קושי: קל
גספאצ'ו אנדלוסי. של לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

קילו עגבניות בשלות, קלופות ומגולענות

2 פרוסות עבות של לחם לבן או חלה, ללא קרום, סחוטות היטב אחרי שעתיים השריה במים
שתי שיני שום קטנות
שליש כוס שמן זית
3 כפות חומץ שרי חרז
כפית מלח דק
שתי כוסות קוביות קרח
להגשה: פלפל שחור גרוס, צ'ילי אדום קצוץ קטן מאוד, קרוטונים

הוראות הכנה

במעבד מזון או בבלנדר טוחנים לחם, עגבניות, שום ומלח. מוזגים את השמן והחומץ תוך ערבול ומעבדים היטב, למשך 5–10 דקות. מעבירים לקערה, מוסיפים את קוביות הקרח ומצננים שעתיים עד שלוש. מגישים קר מאוד, ביום חם מאוד, כשהירקות 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות