מתכוןמתכון

מוס שוקולד בשלושה מרכיבים

לכבוד אירועי המסיק, השף קונדיטור נמרוד אייזק ממסעדת גרקו, יצר מוס שוקולד מפתיע וביתי עם שלושה מרכיבים (לא כולל קישוטים) בהם שמן הזית

נמרוד אייזיק, קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מוס שוקולד
מוס שוקולד צילום: אנטולי מיכאלו
נמרוד אייזיק, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6-7 מנות

ניתן לשמור עד חמישה ימים במקרר.

רכיבים

  • 500 מ"ל (2 מכלים) שמנת מתוקה
  • 250 גרם שוקולד 70% אחוז מוצקי קקאו
  • 3 כפות שמן זית

הוראות הכנה

מביאים 250 מ"ל (מכל אחד) של השמנת לרתיחה, מורידים מהאש וממיסים לתוכה קוביות שוקולד מריר.

טוחנים בעזרת בלנדר מוט לקבל מרקם אחיד.

מזלפים למסה את שמן הזית ומקפלים אותו עד להטמעה.

מניחים להתקרר בצד עד שהמסה קרה.

בינתיים מקציפים למשך 20-30 שניות 250 גרם שמנת מתוקה.

מקפלים לתוך המסה הקרה- מקררים מספר שעות עד לקבלת התייצבות .

תגובות