מוס שוקולד בשלושה מרכיבים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מוס שוקולד בשלושה מרכיבים

לכבוד אירועי המסיק, השף קונדיטור נמרוד אייזק ממסעדת גרקו, יצר מוס שוקולד מפתיע וביתי עם שלושה מרכיבים (לא כולל קישוטים) בהם שמן הזית

6-7 מנות דרגת קושי: קל
מוס שוקולד
אנטולי מיכאלו

ניתן לשמור עד חמישה ימים במקרר.

8תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 מ"ל (2 מכלים) שמנת מתוקה

250 גרם שוקולד 70% אחוז מוצקי קקאו

3 כפות שמן זית

 

 

הוראות הכנה

מביאים 250 מ"ל (מכל אחד) של השמנת לרתיחה, מורידים מהאש וממיסים לתוכה קוביות שוקולד מריר.

טוחנים בעזרת בלנדר מוט לקבל מרקם אחיד.

מזלפים למסה את שמן הזית ומקפלים אותו עד להטמעה.

מניחים להתקרר בצד עד שהמסה קרה.

בינתיים מקציפים למשך 20-30 שניות 250 גרם שמנת מתוקה.

מקפלים לתוך המסה הקרה- מקררים מספר שעות עד לקבלת התייצבות .

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות