עוגיות פקאנים ושקדים ללא קמח - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות פקאנים ושקדים ללא קמח

עוגיות פריכות נפלאות במיוחד! טובות לפסח ולכל השנה של "כוהנת האפייה החרדית" אביגיל מייזליש. מתוך ספרה האחרון "מתוק ובריא"

30 חטיפים דרגת קושי: קל
עוגיות פקאנים ושקדים
צילום וסטיילינג שושי סירקיס.
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 חלבונים

1/2 כוס סוכר קוקוס, או מייפל טבעי, או דבש

200 גרם אגוזי פקאן, קצוצים גס 

100 גרם שקדים פרוסים, או קצוצים

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום של 160 מעלות. מערבבים יחד בקערה את החלבונים עם הממתיק הנבחר ותמצית הווניל. מוסיפים את הפקאנים והשקדים ומערבבים לתערובת אחידה. 

בעזרת כף מורחים על נייר האפייה שבתבנית עיגולים של עוגיות שטוחות בעובי 4 - 5 ס"מ - לא נורא אם העוגיות לא נראות אחידות ויש בהן "חורים", במהלך האפייה הכול יתאחד. 

אופים כ-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט. מוציאים ומצננים לחלוטין.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות