חטיף קוקוס ושוקולד - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חטיף קוקוס ושוקולד

בחטיף קליל וטעים, המבוסס על חמאת קוקוס (או ממרח קוקוס) של "כוהנת האפייה החרדית" אביגיל מייזליש. מתוך ספרה האחרון "מתוק ובריא"

12 חטיפים דרגת קושי: קל
חטיף קוקוס ושוקולד
צילום וסטיילינג שושי סירקיס
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 כוסות (200 גרם) קוקוס טחון

4 כפות גדושות חמאת קוקוס, או ממרח קוקוס

1 כף שמן קוקוס

4 כפות מייפל טבעי

לציפוי השוקולד:

200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

1 כף שמן, או חמאת קקאו

הוראות הכנה

מכינים את המלית:

שמים בסיר קטן את הקוקוס, חמאת הקוקוס, שמן הקוקוס והדבש או המייפל  ומביאים לרתיחה.

מבשלים תוך ערבוב על אש נמוכה 3 - 4 דקות. מסירים מהאש ומצננים. 

משטחים בתבנית אינגליש קייק את תערובת הקוקוס ומעבירים למקפיא לשעתיים. חותכים ל"אצבעות" בעובי 2 ס"מ ומחזירים למקפיא. 

מכינים את הציפוי: שמים בסיר כפול על אדים את השוקולד והשמן או חמאת הקקאו, וממיסים עד שהשוקולד נוזלי לחלוטין.

טובלים את אצבעות הקוקוס בתוך השוקולד מכל הצדדים ומעבירים לרשת לצינון. ניתן לצייר פסים על החטיף עם מעט שוקולד מומס. שומרים במקרר עד להגשה. 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות