אגאדשי טופו טבעוני של מסעדת TYO - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אגאדשי טופו טבעוני של מסעדת TYO

שף יאמה סאן התגייס כדי לנדב עבורנו מתכון פשוט וטבעוני למנת טופו עשירה ובשרנית

שני סועדים דרגת קושי: בינוני
אגאדשי טופו של מסעדת TYO
אמיר מנחם
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

טופו:

60 גרם טופו

3 כפות קורנפלור או עמילן טפיוקה

2 כפות שמן

למרק:

100מ"ל ציר דאשי טבעוני (שילוב של פטריות שיטאקה ואצת קומבו)

10 מ"ל רוטב סויה

15 מ"ל מירין

להגשה:

ג'ינגר מוחמץ

צנון יפני

גבעול בצל ירוק קצוץ

5 פטריות נאמקו

הוראות הכנה

גודלן של קוביות הטופו משתנות מטבח לטבח. בדרך כלל קוביות בגודל 1.5 – 3 ס”מ. חשוב שיהיו בגודל אחיד, כדי שטיגונן יהיה שווה.

לחתוך את הטופו לקוביות ואז לספוג בנייר את כל הנוזלים.

להעביר לקערה עם קורנפלור.

לחמם שמן ל-180 מעלות.

את כל מרכיבי המרק מערבבים ומרתיחים.

לטגן את הטופו בערך כדקה מכל צד עד שמזהיב.

ההרכבה: מניחים בקערה את הטופו בכמות הרצויה ויוצקים עליו מרק. מגררים מעל מעט
ג’ינג’ר וצנון יפני ומוספים מספר פטריות נאמקו ובצל ירוק קצוץ.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות