קריספיות טבעונית: טמפורה טופו ברוטב צ'ילי קוקוס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קריספיות טבעונית: טמפורה טופו ברוטב צ'ילי קוקוס

מתכון טבעוני, מפתיע וקליל ברוח אסיאתית מבית היוצר של שף מסעדת ניטאן תאי

שני סועדים דרגת קושי: בינוני
טמפורה טופו בצילי קוקוס
שחף שבתאי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

60 גרם טופו

כוס חלב קוקוס

לטמפורה:

5 כפות קמח אורז

5 כפות קמח שקדים

לרוטב:

 2 כפות מחית צ'ילי תאילנדית

 5 כפות קמח קוקוס

 2 כפות יין לבן

 5-10 כפות חלב קוקוס

מטבע סוכר דקלים (50 גרם)

כף מיץ לימון

קמצוץ מלח

קמצוץ פלפל לבן

הוראות הכנה

חותכים את קוביות הטופו ל-4 קוביות שוות.

משרים בכוס חלב קוקוס.

בינתיים, מכינים טמפורה של תערובת קמח אורז וקמח שקדים.

מוציאים את הטופו שהושרה בחלב קוקוס ומצפים אותו בטמפורה היטב מכל צדדיו.

מטגנים עד שמזהיב וקריספי מכל צדדיו.  

מרתיחים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ויוצקים מעל הטמפורות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות