מתכון

קריספיות טבעונית: טמפורה טופו ברוטב צ'ילי קוקוס

מתכון טבעוני, מפתיע וקליל ברוח אסיאתית מבית היוצר של שף מסעדת ניטאן תאי

שחף שבתאי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שחף שבתאי, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:שני סועדים
זמן בישול:20 דקות
טמפורה טופו בצילי קוקוס

רכיבים

  • 60 גרם טופו
  • כוס חלב קוקוס

לטמפורה:

  • 5 כפות קמח אורז
  • 5 כפות קמח שקדים

לרוטב:

  • 2 כפות מחית צ'ילי תאילנדית
  • 5 כפות קמח קוקוס
  • 2 כפות יין לבן
  • 5-10 כפות חלב קוקוס
  • מטבע סוכר דקלים (50 גרם)
  • כף מיץ לימון
  • קמצוץ מלח
  • קמצוץ פלפל לבן

הוראות הכנה

חותכים את קוביות הטופו ל-4 קוביות שוות.

משרים בכוס חלב קוקוס.

בינתיים, מכינים טמפורה של תערובת קמח אורז וקמח שקדים.

מוציאים את הטופו שהושרה בחלב קוקוס ומצפים אותו בטמפורה היטב מכל צדדיו.

מטגנים עד שמזהיב וקריספי מכל צדדיו. 

מרתיחים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ויוצקים מעל הטמפורות.

תגובות