מתכון |

סלט פומלית, תרד ואבוקדו

שילוב טעמים הורס, והבריאות היא רק בונוס

דורעם גונט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דורעם גונט
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:ארבע מנות
זמן בישול:10 דקות
צילום: דורעם גונט

רכיבים

חומרים (4 מנות):

  • 2 פומליות
  • 2 אבוקדו בגודל בינוני
  • 1/2 בצל סגול קטן
  • 100 גרם עלי תרד צעירים ויפים
  • 1/4 כוס אגוזי פקאן

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית משובח
  • 2 כפיות חומץ בלסמי, רצוי לבן
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

קולפים את הפומליות ומפלטים את הפרי (מוציאים את הפלחים מהקרום הלבן העוטף אותם). חוצים, קולפים ומגלענים את האבוקדו, ופורסים לרוחב לפרוסות בעובי כחצי ס"מ. קולפים את הבצל ופורסים אותו לפרוסות דקיקות.

מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב.

בקערה גדולה מניחים את הפומלית, האבוקדו, הבצל, עלי התרד והפקאנים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות בעזרת הידיים. מעבירים לצלחות ומגישים מיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ