סלט פומלית, תרד ואבוקדו - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט פומלית, תרד ואבוקדו

שילוב טעמים הורס, והבריאות היא רק בונוס

ארבע מנות דרגת קושי: קל
סלט פומלית ואבוקדו
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חומרים (4 מנות):

2 פומליות

2 אבוקדו בגודל בינוני

1/2 בצל סגול קטן

100 גרם עלי תרד צעירים ויפים

1/4 כוס אגוזי פקאן

לרוטב:

2 כפות שמן זית משובח

2 כפיות חומץ בלסמי, רצוי לבן

מלח ופלפל

הוראות הכנה

קולפים את הפומליות ומפלטים את הפרי (מוציאים את הפלחים מהקרום הלבן העוטף אותם). חוצים, קולפים ומגלענים את האבוקדו, ופורסים לרוחב לפרוסות בעובי כחצי ס"מ. קולפים את הבצל ופורסים אותו לפרוסות דקיקות.

מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב.

בקערה גדולה מניחים את הפומלית, האבוקדו, הבצל, עלי התרד והפקאנים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות בעזרת הידיים. מעבירים לצלחות ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות