סלט מנגו תאנים ועלים ירוקים

סלט שהוא ארוחה מלאה - נסו אותו כארוחת צהריים בריאה, קרירה, קלה ובה בעת מפנקת

יפעת מלאכי, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יפעת מלאכי, שפית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
סלט מנגו עם תאנים, פיטאיה ועליםצילום: יפעת מלאכי

רכיבים

  • 3 מנגו, חתוכים לקוביות (עכשיו באוקטובר רוב המנגו בארץ גדל בגולן והוא מזן קיט)

  • 4 תאנים רכות ובשלות, חתוכות לרבעים

  • פרי נוסף לבחירה: קוביות מפרי הקובו, פיטאיה לבנה, אגס בשל או אפרסק

  • 150 גרם עלי בייבי תרד

  • 2 מלפפונים, קלופים ופרוסים למדליונים

  • 3 מקלות סלרי, קצוצים דק

  • אפשרות גיוון: קישוא טרי קלוף וחתוך לקוביות או פרוס לאיטריות דקות 

  • מיץ לימון

הוראות הכנה

בבסיסה של קערה גדולה ורחבה, מניחים את העלים ומעליהם מוסיפים את כל מרכיבי הסלט. אפשר לקרר עד להגשה.

מערבבים רגע לפני הגשה ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ