עוגיות תה ארל גריי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות תה ארל גריי

עוגיות של כוהנת הבישול האמריקאית

דרגת קושי: קל
עוגיות תה ארל גריי
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 כוסות קמח

2 כפות ארלגריי, טחונים דק (יתקבלו מכארבעה שקיקים)

1/2 כפית מלח עבה

1 כוס (220 גרם) חמאה, בטמפרטורת החדר

1/2 כוס אבקת סוכר

1 כף קליפת תפוז מגוררת דק

הוראות הכנה

מערבבים הקמח, התה והמלח.

שמים את החמאה, אבקת הסוכר וקליפת התפוז בקערת מיקסר ומערבלים באמצעות וו הערבול במהירות בינונית לקרם בהיר ואוורירי, כ-3 דקות. מעבירים למהירות נמוכה. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח ומערבלים קצרות עד שנוצר בצק.

מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. מניחים כל חלק על גבי נייר אפייה ומגלגלים לגליל. מצמידים סרגל לחלק המוארך של הנייר ומהדקים לגלילים אחידים ובלי בועות אוויר, בקוטר כ-3 ס"מ. עוטפים בנייר האפייה ומניחים בתוך גלילי קרטון (ממגבות נייר). מעבירים למקפיא עד שהבצק מתקשה, כשעה.

מחממים את התנור ל-175 מעלות. פורסים את גלילי הסצק לפרוסות דקות בעובי 1/2 ס"מ. מניחים בתבניות תנור מרופדות בנייר אפייה, במרווחים של כ-2 ס"מ זה מזה.

אופים את העוגיות עד שהקצוות מזהיבים קלות, 15-13 דקות, ומסובבים את התבניות בתנור באמצע זמן האפייה. מעבירים לצינון על גבי רשת. העוגיות נשמרות בקופסאות אטומות בטמפרטורת החדר עד חמישה ימים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות