שוק טלה במרינדת רימונים ודבש - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון שוק טלה במרינדת רימונים ודבש

שוק הטלה משתלב נהדר עם טעמו המתוק של הדבש והטעם המתוק-חמצמץ של גרגירי הרימון, ועל כן הרכבתי מנה ששמה את המרכיבים הללו במרכזה

6 סועדים דרגת קושי: קל
שוק טלה במרינדת רימונים ודבש
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

שוק טלה שלם

2 בטטות קלופות וחתוכות גס

4 בצלים לבנים וחתוכים לרבעים

מלח גס

פלפל שחור גרוס

מרכיבים למרינדה:

250 גרם רכז רימונים

500 גרם דבש

3 כפות שום כתוש

חצי כוס שמן זית

כוס מים

5 ענפי טימין מופרדים (רק העלים)

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה.

מניחים בתבנית את שוק הטלה והירקות, יוצקים את המרינדה, מערבבים היטב ומוסיפים מלח ופלפל. מכסים בנייר אפייה ולאחר מכן בנייר כסף. מחממים תנור מראש לחום של 130 מעלות וצולים במשך שלוש שעות.

כעבור שלוש שעות מורידים את נייר הכסף ונייר האפייה וצולים בחום 250 מעלות למשך 20 דקות.

ניתן להגיש עם רימונים טריים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות