נתח אנטרקוט שלם במרינדת חרדל, דבש וטימין - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון נתח אנטרקוט שלם במרינדת חרדל, דבש וטימין

נתח האנטרקוט נצלה שלם בתנור עם המרינדה והתפודים, ולאחר מכן נותנים לו זמן מנוחה על מנת שיאגור את כל הנוזלים והטעמים. התוצאה המתקבלת: אדים, ארומה משגעת וצבע ורדרד שאין שני לו

8-10 סועדים דרגת קושי: קל
נתח אנטרקוט שלם במרינדת חרדל, דבש וטימין
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3-4 קילו גרם אנטרקוט

1.5 קילו גרם תפודים (תפוחי אדמה קטנים)

8 שיני שום קלופות

מרינדת חרדל, דבש וטימין:

5 כפות חרדל דיז'ון גרגירים

3 כפות דבש

10 ענפי טימין מופרדים (רק העלים)

2 כפות שום כתוש

חצי כוס שמן זית

כוס מים

הוראות הכנה

מחממים תנור לטמפרטורה של 140 מעלות.

בעזרת סכין יוצרים חורים בנתח האנטרקוט ומכניסים את שיני השום. בתבנית מניחים את האנטרקוט והתפודים.

מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה, מוסיפים לתבנית ומערבבים היטב ומפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס.

מכסים בנייר אפייה ולאחר מכן מכסים בנייר כסף. 

צולים בתנור במשך 3 שעות ולאחר מכן מורידים את נייר האפייה ונייר הכסף וצולים בחום 250 מעלות במשך 20 דקות נוספות.

הגשה: 

מסדרים את האנטרקוט והתפודים על צלחת ויוצקים המרינדה שנותרה בתבנית.

טיפים

טיפ: שימו לב שאכן החרצן יצא מהדובדבן אחרת אתם או אחד האורחים שלכם עלול לשבור שן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות