מתכון |

כריך בסגנון פילי צ'יז סטייק

אאחד מכריכי הבשר המפורסמים בארצות הברית מקבל פה פרשנות ים תיכונית, עם קצת שמן זית טוב וגבינה ריחנית

אסף שנער, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אסף שנער, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
זמן בישול:20 דקות
צילום: מגד גוזני

רכיבים

  • 500 גרם בשר טחון

  • 1/2 כפית מלח

  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

  • 3 פלפלים אדומים, חתוכים לפרוסות דקות

  • 2 בצלים פרוסים דק

  • 4 לחמניות רכות מאורכות, חצויות

  • שמן זית

  • 130 גרם גבינת פרובולונה (אפשר להחליף לגבינת מוצרלה מגוררת)

הוראות הכנה

מחממים מחבת ברזל, מטגנים את הבשר טחון עד שמשחים קלות, מוסיפים מלח ופלפל, ומעבירים את הבשר הטחון לקערה.

באותו המחבת, מטגנים את הפלפל והבצל עד ריכוך. מוסיפים את הבשר הטחון ומסירים מהאש. 

קולים את הלחמניות בתנור עם מעט שמן זית.

מסדרים את הבשר והפלפלים בערימות מעל הלחמניות החצויות.

מפזרים מיד את הגבינה מעל, כך שתותך מעל הבשר.

מסדרים קצת מעל הלחמניות את ערימות הבשר עם הגבינה ומגישים

*ניתן לחלופין לסדר את הבשר, הפלפלים והגבינה מעל חצאי הלחמניות, למקם בתבנית אפייה, ולהכניס הכל לתנור להתכה.

*ניתן להוסיף רטבים לפי טעם אישי והעדפה. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ