מרק טום סום - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק טום סום

מרק דגים תאילנדי חמצמץ, שבין יתר מרכיביו אפשר למצוא את הלמון גראס, הקפיר ליים, הגלנגל והתמרינדי. בחרתי בו שכן הוא מייצג בעיני את הצד החמצמץ של המטבח התאילנדי

4 מנות דרגת קושי: קל
מרק טום סום
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 בצל לבן, חתוך לטבעות

5 יחידות קפיר ליים

1 גבעול למון גראס

1.5 ליטר ציר עוף

500 גרם פילה דניס נקי מעצמות

1 כף תמרינדי

5 כפות רוטב דגים

2 כפיות סוכר

5 יחידות גלנגל מושרות במים חצי שעה (ניתן להשיג בחנויות מזון)

12 פרוסות ג'ינג'ר (ג'וליינים)

150 גרם פטריות שמפניון חתוכות

4 כפות סויה

הוראות הכנה

עוטפים בנייר כסף את טבעות הבצל, הקפיר ליים והלמון גראס ומניחים על הגריל ל-10 דקות מכל צד.

מוציאים ומחממים בסיר את ציר העוף. מוסיפים את הבצל, הכפיר ליים והלמון גראס שהיו קודם על הגריל. מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.

מוסיפים את שאר המרכיבים, מבשלים כ-5 דקות נוספות (עד למוכנות הדג) ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות