מרק טום קא - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק טום קא

מרק על בסיס ציר עוף וחלב קוקוס. לאור זאת ובהיותו "פחות אגרסיבי" הוא נפוץ בעיקר לתיירים. בחרתי בו עבור הסועדים שמעדיפים את הטעמים העדינים יותר

4 מנות דרגת קושי: קל
מרק טום קא
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ליטר ציר עוף

6 יחידות קפיר ליים

1 גבעול למון גראס (חתוך לחתיכות באורך של 4 ס"מ)

4 יחידות גלנגל, מושרות במים

500 גרם נתחי חזה עוף, מושרים בחלב קוקוס (למשך 5 שעות)

1/2 ליטר חלב קוקוס

2 יחידות עגבניות, חתוכות לרבעים

100 גרם פטריות שמפיניון חתוכות

6 כפות רוטב דגים

4 כפות סויה

חופן כוסברה קצוצה

חופן טבעות בצל ירוק

2 כפות סוכר דקלים

הוראות הכנה

בסיר מביאים לרתיחה את ציר העוף, הקפיר ליים, הלמון גראס, הגלנגל ונתחי העוף.

מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מבשלים כ-10 דקות נוספות.

מעבירים לקערות הגשה. מומלץ להגיש לצד אורז לבן מאודה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות