שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יניר גרין, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
זמן בישול:25 דקות
טום גאי צילום: דודו בכר

רכיבים

  • מעט שמן

  • 100 גרם סלרי, קצוץ קטן

  • 500 גרם פרגית, קצוצה בסכין

  • 1 כף מלאה של משחת צ'ילי בשמן תאילנדית

  • 1 ליטר ציר עוף עשיר

  • 2 יחידות עגבניות, חתוכות לקוביות

  • 2 כפיות סוכר דקלים קצוץ

  • 4 כפות רוטב דגים

  • 2 כפות סויה

  • חופן כוסברה קצוצה

  • 6 עלי בזיליקום

לקישוט:

  • שום פריך

  • מעט בוטנים מטוגנים גרוסים

  • מעט שמן שומשום

  • דפי אורז מטוגנים

הוראות הכנה

בסיר מחממים מעט שמן ומטגנים את הסלרי והפרגית הקצוצה עם רוטב הצדפות, עד להשחמה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומבשלים כ- 5 דקות נוספות.

מעבירים לקערות הגשה. מפזרים את השום הפריך, הבוטנים, שמן השומשום ודפי האורז המטוגנים, ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ