מרק טום גאי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק טום גאי

מרק על בסיס ציר עוף ומשחת צ'ילי תאילנדי. בחרתי במרק זה כמייצג את החריפות התאילנדית

4 מנות דרגת קושי: קל
טום גאי
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

מעט שמן

100 גרם סלרי, קצוץ קטן

500 גרם פרגית, קצוצה בסכין

1 כף מלאה של משחת צ'ילי בשמן תאילנדית

1 ליטר ציר עוף עשיר

2 יחידות עגבניות, חתוכות לקוביות

2 כפיות סוכר דקלים קצוץ

4 כפות רוטב דגים

2 כפות סויה

חופן כוסברה קצוצה

6 עלי בזיליקום

לקישוט:

שום פריך

מעט בוטנים מטוגנים גרוסים

מעט שמן שומשום

דפי אורז מטוגנים

הוראות הכנה

בסיר מחממים מעט שמן ומטגנים את הסלרי והפרגית הקצוצה עם רוטב הצדפות, עד להשחמה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומבשלים כ- 5 דקות נוספות.

מעבירים לקערות הגשה. מפזרים את השום הפריך, הבוטנים, שמן השומשום ודפי האורז המטוגנים, ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות