כיסונים מטוגנים במילוי גבינת עזים וצנוברים ברוטב עגבניות ובזיליקום - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כיסונים מטוגנים במילוי גבינת עזים וצנוברים ברוטב עגבניות ובזיליקום

תשכחו מסופגניות ולביבות - מי שרוצה לטגן לא חייב להסתפק במאכלי חנוכה הרגילים

דרגת קושי: קל
כיסונים
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

שמן לטיגון עמוק

1 כוס קמח

חצי כפית מלח

חצי כוס מים פושרים (ואם צריך, מוסיפים עוד קצת)

למילוי:

250 גרם גבינת עזים

100 גרם צנוברים קצוצים

לרוטב:

1 בצל קצוץ

2 שיני שום פרוסות דק

1/3 כוס שמן זית

8 עגבניות אדומות בשלות חתוכות לקוביות קטנות

מלח

פלפל שחור גרוס

2 ענפי בזיליקום

הוראות הכנה

מכינים בצק:

שמים בקערה קמח, מלח ומים ומעבדים בידיים עד קבלת בצק רך וחלק. מכסים ומניחים בצד למנוחה.

מערבבים את הגבינה עם הצנוברים.

מכינים רוטב:

מזהיבים את הבצל במעט שמן, מוסיפים שום, עגבניות ואת יתרת שמן הזית. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים בזיליקום, מביאים לרתיחה ומעבירים ללהבה נמוכה. מוסיפים מים במידת הצורך.

מכינים כיסונים:

קורצים מהבצק חתיכות קטנות, מרדדים לצורת עיגול ומניחים בצד. מפזרים מעל קצת קמח וממלאים כל עיגול בגבינה סוגרים לצורת חצי ירח ומחברים את שני הקצוות (כמו טורטליני).

מעבירים את הכיסונים לשמן עמוק חם ומטגנים עד הזהבה. מוציאים מהשמן לנייר סופג ומשם מעבירים לאוטב לבישול של חמש דקות. מגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות