בטטה וביד – ארוחת בוקר של ביצים ותפוחי אדמה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בטטה וביד – ארוחת בוקר של ביצים ותפוחי אדמה

תשכחו מסופגניות ולביבות - מי שרוצה לטגן לא חייב להסתפק במאכלי חנוכה הרגילים

דרגת קושי: קל
בטטה
ãðéàì ö'ö'é÷
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

שמן לטיגון עמוק

5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות

5 ביצים

פלפל חריף ירוק קצוץ דק

בצל קצוץ דק

1 שן שום כתושה

מלח

פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג.

במחבת רחבה מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים פלפל ירוק חריף, שום, את תפוחי האדמה המטוגנים והביצים.

מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים עם כף עץ תוך כדי טיגון עד שהביצים מתגבשות.

מגישים חם בתוך המחבת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות