מתכון |

בטטה וביד – ארוחת בוקר של ביצים ותפוחי אדמה

תשכחו מסופגניות ולביבות - מי שרוצה לטגן לא חייב להסתפק במאכלי חנוכה הרגילים

דנה מלמד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דנה מלמד
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
זמן בישול:20 דקות
צילום: ãðéàì ö'ö'é÷

רכיבים

  • שמן לטיגון עמוק

  • 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות

  • 5 ביצים

  • פלפל חריף ירוק קצוץ דק

  • בצל קצוץ דק

  • 1 שן שום כתושה

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג.

במחבת רחבה מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים פלפל ירוק חריף, שום, את תפוחי האדמה המטוגנים והביצים.

מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים עם כף עץ תוך כדי טיגון עד שהביצים מתגבשות.

מגישים חם בתוך המחבת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ