מתכון

בטטה וביד – ארוחת בוקר של ביצים ותפוחי אדמה

תשכחו מסופגניות ולביבות - מי שרוצה לטגן לא חייב להסתפק במאכלי חנוכה הרגילים

דנה מלמד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דנה מלמד
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
זמן בישול:20 דקות
בטטה

רכיבים

  • שמן לטיגון עמוק
  • 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
  • 5 ביצים
  • פלפל חריף ירוק קצוץ דק
  • בצל קצוץ דק
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג.

במחבת רחבה מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים פלפל ירוק חריף, שום, את תפוחי האדמה המטוגנים והביצים.

מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים עם כף עץ תוך כדי טיגון עד שהביצים מתגבשות.

מגישים חם בתוך המחבת.

תגובות