ספגטי עם ברוקולי ועגבניות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ספגטי עם ברוקולי ועגבניות

פשוט, מהיר, חריף, צבעוני, טעים, ואפילו בריא

4 מנות דרגת קושי: קל
ספגטי עם ברוקולי ועגבניות
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם ספגטי

500 גרם ברוקולי טרי

3 כפות שמן זית

1 פלפלון צ'ילי חריף, אדום או ירוק, קצוץ דק (או לפי הטעם)

300 גרם עגבניות שרי, חצויות

50 גרם (קופסת שימורים קטנה) פילה אנשובי (או 3 כפות ממרח אנשובי משפופרת)

מלח ופלפל שחור

צרור גדול של פטרוזיליה, קצוצה דק

להגשה:

גבינת פרמזן מגוררת

הוראות הכנה

מבשלים את הספגטי עד לדרגת אל דנטה לפי הוראות היצרן. בשלוש הדקות האחרונות לבישול, חולטים עם הספגטי את הברוקולי. מוציאים את הברוקולי מהסיר, מסננים את הספגטי ושומרים כשליש כוס ממי הבישול. מפרידים את הברוקולי לפרחים וקוצצים גס את הגבעולים.

בווק, בסיר גדול או במחבת רחבה עם שוליים גבוהים מחממים את שמן הזית ומטגנים דקה את הפלפל החריף. מוסיפים את הברוקולי והעגבניות ומטגנים כשתי דקות. מוסיפים את האנשובי ושליש כוס מי הבישול של הפסטה. מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ובפלפל.

מוסיפים את הספגטי ומערבבים כדקה עם הרוטב. מורידים מהאש ומוסיפים את הפטרוזיליה. מגישים מיד, עם שפע של גבינת פרמזן מגוררת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות