פירה בטטה בניחוח וניל - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פירה בטטה בניחוח וניל

צבעה הכתום של הבטטה מעיד על תכולה מרשימה של קרטנואידים, שיש להם השפעה מיטיבה על המערכת החיסונית. באותה נשימה אפשר להזכיר שהן כמובן עשירות גם בוויטמינים וגם במינרלים

דרגת קושי: קל
בטטה
ניר כפרי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

קילו בטטות נקיות

2/3 כוס חלב קוקוס

כף תמצית וניל מאיכות מעולה

כפית גרידת לימון

הוראות הכנה

אופים את הבטטות בתנור חם עד שהן רכות (שלושת רבעי שעה), מניחים בחוץ לרבע שעה כדי שיתקררו מעט. בינתיים מערבבים את שאר המצרכים בסיר קטן. אין צורך להרתיח. רק לחמם ולערבב.

מקלפים את הבטטות, מועכים באמצעות ממחה, מוסיפים את חלב הקוקוס המתובל וממשיכים למעוך. מגישים חמים בתוספת מעט קינמון ושמן זית. הממליחים והמפלפלים, ממליחים ומפלפלים.

גיוונים:

מקשטים כל מנה באגוזי ברזיל קצוצים ובמעט קוביות תמרים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות