ביסק גזר-בטטה טבעוני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ביסק גזר-בטטה טבעוני

צבעה הכתום של הבטטה מעיד על תכולה מרשימה של קרטנואידים, שיש להם השפעה מיטיבה על המערכת החיסונית. באותה נשימה אפשר להזכיר שהן כמובן עשירות גם בוויטמינים וגם במינרלים

דרגת קושי: קל
בטטה
ניר כפרי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 בטטות בינוניות קלופות

2 כוסות עיגולי גזר

כוס מים

רבע כפית כמון

חופן עלי כוסברה

כפית ג'ינג'ר קצוץ דק

כפית שום קצוץ דק.

הוראות הכנה

מאדים את הגזר והבטטה עד שהם רכים. מערבלים את כל הרכיבים במעבד מזון עד שמקבלים משחה אחידה. מחממים בסיר עם המים. להגשה אפשר לזלף מעט שמן זית ולימון. הממליחים ממליחים לפי הטעם.

גיוונים:

אפשר לאפות את הבטטות בקליפתן במקום לאדות אותן, לקלף ולהוסיף למחית. האפייה מעניקה לביסק טעם עמוק יותר. אפשר להחליף את המים בכוס וחצי חלב קוקוס.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות