מתכון |

מַגריטיצָה - מרק חלקי פנים של טלה

מרק טלה יווני מסורתי של מסעדת גרקו, מתוך הספר "גרקו מטבח יווני"

אליאב גולדנברג, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מַגריטיצָה - מרק חלקי פנים של טלה
מַגריטיצָה - מרק חלקי פנים של טלהצילום: מתוך הספר "גרקו מטבח יווני"
אליאב גולדנברג, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות: 6-8 מנות
זמן בישול:50 דקות

תגובות