פסטה פפרדלה ברוטב פטריות ושמנת - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פסטה פפרדלה פטריות

ערב חורפי? אין כמו לאכול פסטה שמשלבת פטריות טריות ושמנת, ממתכון של צביקה בסרמן מלחם ארז

3 מנות דרגת קושי: קל
פפרדלה פטריות
בן יוסטר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

400 גרם פסטה פפרדלה

1 מכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

2 כוסות תערובת פטריות (שמפניון ופורטבלו חתוכות לרבעים)

1 כדור מוצרלה

1 שן שום כתושה

1 כף חמאה

2 כפות שמן זית

6 עלי בזיליקום קצוצים

חצי כפית תימין

חצי כפית אגוז מוסקט טחון

מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן.

במחבת עם להבה בינונית ושוליים גבוהים ממיסים את החמאה עם שמן הזית, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים שום כתוש ותימין ומטגנים עוד כדקה.

מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-4 דקות.

מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.

מוסיפים את הפסטה ומצמצמים את הרוטב.

מעבירים את הפסטה לקערת הגשה, קורעים כדור מוצרלה מלמעלה ומפזרים עלי בזיליקום.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות