מתכון

קדירת גולאש

מתכון לקדירה חורפית, פשוטה וטעימה של שף מסעדת "אנגוס"

נבות שלח, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
נבות שלח, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:6-8 מנות
זמן בישול:45 דקות
קדירת גולאש

רכיבים

  • שמן תירס
  • 2 ק"ג בשר # 5 חתוך לקוביות גדולות של 80 גרם
  • 1.4 קילו בצל לבן חתוך לקוביות
  • 114 גרם רסק עגבניות
  • 14 גרם פפריקה מתוקה
  • 2 גרם פפריקה מעושנת
  • 1.7 ליטר ציר עוף (ללא מלח)
  • 1.5 ליטר מים
  • 18 גרם מלח
  • 8 גרם פלפל שחור גרוס
  • 10 גרם סוכר
  • 400 גרם עגבניות קצוצות (3 עגבניות גדולות)

הוראות הכנה

בסיר גדול שמותאם לתנור מחממים את השמן. כשהוא חם מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו. כשהבשר מושחם היטב מוסיפים את הבצל ומחצית מכמות המלח, ומאדים.

כשהבצל מתחיל להיות שקוף מוסיפים את השום ומאדים עוד מספר דקות.

מוסיפים את הרסק, התבלינים והעגבניות, ולאחר 2 דקות מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה.

מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות כשהביר עטוף היטב לעוד שעתיים.

תגובות