קדירת גולאש - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קדירת גולאש

מתכון לקדירה חורפית, פשוטה וטעימה של שף מסעדת "אנגוס"

6-8 מנות דרגת קושי: בינוני
קדירת גולאש
מגד גוזני
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

שמן תירס

2 ק"ג בשר # 5 חתוך לקוביות גדולות של 80 גרם
1.4 קילו בצל לבן חתוך לקוביות
114 גרם רסק עגבניות
14 גרם פפריקה מתוקה
2 גר' פפריקה מעושנת
1.7 ליטר ציר עוף (ללא מלח).
1.5 ליטר מים
18 גרם מלח
8 גרם פלפל שחור גרוס
10 גרם סוכר
400 גרם עגבניות קצוצות

הוראות הכנה

מוזגים שמן לסיר ומשחימים את הבשר . כשהבשר מושחם היטב מוספים את הבצל ומחצית מכמות המלח, ומאדים.

כשהבצל מתחיל להיות שקוף מוסיפים את השום ומאדים עוד מספר דקות.

מוסיפים את הרסק, התבלינים והעגבניות, ולאחר 2 דקות מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות