קדירה איטלקית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קדירה איטלקית

תבשיל בשר אוסובקו ופטריות פורצ'יני שיחמם את הגוף והלב, מאת השף של מסעדת "אנגוס"

6-8 מנות דרגת קושי: קל
קדירה איטלקית
מגד גוזני
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

• 1.7 קילו אוסובוקו עגל

• 100 גרם פטריות פורצ'יני יבשות מושרות ב 2 כוסות מים רותחים .
• 1 קילו עגבניות מגי חתוכות לשמיניות או 2 קופסאות עגבניות תמר מקולפות.
• 1 כוס יין אדום 
• 2 שומים חצויים
• מלח גס
• פלפל שחור גרוס 

הוראות הכנה

על אש בינונית-גבוהה משחימים את הבשר עם מעט שמן (ניתן לפרוס ל 3-4 חתיכות), מתבלים במלח ופלפל, מוציאים מהסיר.

לתוך הסיר החם מוסיפים את העגבניות עד שיעלו נוזלים, מוסיפים את היין ומאדים כשליש מהנוזלים.

מוסיפים פטריות, מים של הפטריות ואת השום.

בוזקים מלח ופלפל ומכניסים לתנור שחום מראש ל 160 מעלות למשך שעתיים וחצי עם מכסה סגור.

טיפים

טיפ: שימו לב שאכן החרצן יצא מהדובדבן אחרת אתם או אחד האורחים שלכם עלול לשבור שן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות