מתכון

קדירת בשר איטלקית

תבשיל בשר אוסובקו ופטריות פורצ'יני שיחמם את הגוף והלב, מאת נבות שלח - השף של מסעדת "אנגוס"

נבות שלח, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
נבות שלח, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6-8 מנות
זמן בישול:45 דקות
קדירה איטלקית

רכיבים

  • 1.7 קילו אוסובוקו עגל
  • 100 גרם פטריות פורצ'יני יבשות מושרות בשתי כוסות מים רותחים
  • 1 קילו עגבניות מגי חתוכות לשמיניות או 2 קופסאות עגבניות תמר מקולפות
  • 1 כוס יין אדום
  • 2 ראשי שום חצויים
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

על אש בינונית-גבוהה משחימים את הבשר עם מעט שמן (ניתן לפרוס ל 3-4 חתיכות), מתבלים במלח ופלפל, מוציאים מהסיר (חובה שיתאים אחר כך לאפייה בתנור).

לתוך הסיר החם מוסיפים את העגבניות עד שיעלו נוזלים, מוסיפים את היין ומאדים כשליש מהנוזלים.

מוסיפים את הפטריות, המים של הפטריות ואת השום.

בוזקים מלח ופלפל ומכניסים לתנור שחום מראש ל-160 מעלות למשך שעתיים וחצי עם מכסה סגור.

תגובות