קדירה "חצופה" - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קדירה "חצופה"

תבשיל של בשר טלה, ירקות שורש ובירה לא מסוננת של שף מסעדת "אנגוס"

6-8 מנות דרגת קושי: קל
"קדירה חצופה"
מגד גוזני
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1.4 ק"ג כתף טלה

1.4 קילו ספריבס טלה
1.7 קילו בצל לבן פרוס דק
קילו עגבניות מדורה מרוסקות בבלנדר
330 מ"ל גולדסטאר UF
45 גרם שום מעוך
40 גרם ציפוטלי
8 גרם אורגנו 
10 גרם כמון
4 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים גס .
1 חבילה כוסברה קצוצה 
500 סמ"ק ציר עוף\ מים

הוראות הכנה

על אש בינונית גבוהה משחימים את הבשרים (קודם את הספריבס על מחבת יבשה ואז את הטלה בשומן של הספריבס).

מוציאים מהסיר, מוסיפים את הבצל ומבשלים לריכוך מלא. מוסיפים את השום ממשיכים לבשל עד לריכוך השום.

מעלים את המשקעים עם העגבניות והבירה. מביאים לרתיחה מבשלים כ 10 דקות.

מוסיפים חזרה את הבשרים מוסיפים את כל המרכיבים והנוזלים מביאים לרתיחה, ומכניסים לתנור לשעתיים וחצי בחום של 160 מעלות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות