קדירה "מקומית" - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קדירה "מקומית"

תבשיל אפוי של בשר ופלפל שושקה, על פי שף מסעדת "אנגוס"

6-8 מנות דרגת קושי: קל
"קדירה מקומית"
מגד גוזני
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

שלושה קילו בשר מספר 2, חתוך לקוביות 

קילו בצל לבן פרוס דק לרבעים
קילו פלפל שושקה
28 גרם כמון (כשלוש כפיות)
2 פלפלים ירוקים חריפים
8 גרם פלפל שחור
30 גרם מלח גס
6 גרם סוכר
40 גרם שיני שום
100 גרם שמן זית
6 עלי דפנה
12 גרם או כפיות של גרעיני כוסברה 

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים יחד, מכניסים לתנור מחומם ל 160 מעלות ל-30 דקות אפייה לא מכוסה .

מכסים בנייר כסף ואופים עוד כ 2.5 שעות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות