מתכון

קדירת בשר מקומית

תבשיל אפוי של בשר ופלפל שושקה, על פי נבות שלח השף מסעדת "אנגוס"

נבות שלח, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
נבות שלח, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
זמן בישול:30 דקות
"קדירה מקומית"

רכיבים

  • קילו וחצי בשר מספר 2, חתוך לקוביות
  • חצי בצל לבן פרוס דק לרבעים
  • חצי קילו פלפל שושקה
  • 14 גרם כמון (כשלוש כפיות)
  • 1 פלפלים ירוקים חריפים
  • קורט פלפל שחור
  • 15 גרם מלח גס
  • כף סוכר
  • 5-6 שיני שום
  • 50 גרם שמן זית
  • 3 עלי דפנה
  • 1-2 כפיות של גרעיני כוסברה

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום של 160 מעלות.

מערבבים את כל המרכיבים יחד, מכניסים לתבנית מתאימה ומעבירים לתנור החם למשך 30 דקות לא מכוסה.

מכסים בנייר כסף ואופים עוד כ-2.5 שעות.

תגובות