מתכון

סלט עוף מוקפץ

סלט עוף בניחוח אסיאתי שמשחק על טמפרטורת חם-קר ועל מרקמים

חנה גרשוני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
סלט עוף מוקפץ
סלט עוף מוקפץצילום: דרימסטיים
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2 סועדים


רכיבים

  • 150-200 גרם חזה עוף, חתוך לחתיכות קטנות
  • כמה עלי חסה
  • 100 גרם נבטי שעועית טריים
  • 1 עגבנייה מקולפת (אפשר משומרת)
  • 100 גרם פטריות טריות חתוכות
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כף עלי עירית קצוצים
  • 1 כף שמן זית

הוראות הכנה

מערבבים את המרכיבים חוץ מהשמן והחסה. מסדרים את החסה בקערה.

מחממים את השמן בווק סיני או במחבת. שופכים את התערובת ומטגנים מהר, בהקפצה על אש גדולה, במשך 4-3 דקות תוך כדי טלטול המחבת.

מעבירים את התערובת אל קערת החסה ומגישים מיד. אפשר להוסיף מלח ו/או פלפל.

תגובות