סלט עוף מוקפץ - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט עוף מוקפץ

סלט עוף בניחוח אסיאתי שמשחק על טמפרטורת חם-קר ועל מרקמים

2 סועדים דרגת קושי: קל
סלט עוף מוקפץ
דרימסטיים


 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 4

רכיבים

150-200 גרם חזה עוף, חתוך לחתיכות קטנות

כמה עלי חסה

100 גרם נבטי שעועית טריים

1 עגבנייה מקולפת (אפשר משומרת)

100 גרם פטריות טריות חתוכות

1 כף רוטב סויה

1 כף עלי עירית קצוצים

1 כף שמן זית

הוראות הכנה

מערבבים את המרכיבים חוץ מהשמן והחסה. מסדרים את החסה בקערה.

מחממים את השמן בווק סיני או במחבת. שופכים את התערובת ומטגנים מהר, בהקפצה על אש גדולה, במשך 4-3 דקות תוך כדי טלטול המחבת.

מעבירים את התערובת אל קערת החסה ומגישים מיד. אפשר להוסיף מלח ו/או פלפל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות