מתכון

מרק קרעי פסטה מהיר ונפלא

בעשר דקות עבודה יהיה לכם מרק דשן, מלא קרעי פסטה גדולים, טעים, איטלקי וביתי

נירה רוסו
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קרעי פסטה
קרעי פסטהצילום: אייל טואג
נירה רוסו
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 סועדים
זמן בישול:15 דקות

הנה הגיע הרגע ושבתם הביתה רצוצים ורעבים. לא תכינו עכשיו ציר וגם מחית קרם פלפלים אינה בדיוק באג'נדה. בעשר דקות יהיה לכם מרק דשן, מלא קרעי פסטה גדולים, טעים, איטלקי וביתי. המרק נסמך על חומרי גלם קנויים מראש, ועל הבצל המטוגן מן האייטם הקודם. מי שטרח בערב שבת - יאהב את החיים בשבת.

רכיבים

  • שיהיו במזווה:
  • אטריות "לזניה" די פרמה של "ברילה"
  • ביצים; מלח ופלפל ואבקת מרק עוף
  • שיהיו במקרר:
  • בצל מטוגן מראש
  • גבינת פרמזן (לא חובה)
  • שיהיה במקפיא (או במקרר):
  • שמיר קצוץ.

הוראות הכנה

מרתיחים 2 ליטר מים בקומקום חשמלי, מעבירים לסיר גדול.

מוסיפים 5 כפות גדושות בצל מטוגן, 2 כפות שמיר, 3 כפות אבקת מרק עוף, מלח ופלפל.

שוברים לתוך המרק לפחות ארבע יריעות-לזניה לחתיכות גדולות.

סופרים ביצים כמספר הסועדים: שוברים ביצה לתוך מצקת מרק ומגלישים אותה בזהירות לתוך המרק הרותח. חוזרים על הפעולה עם כל הביצים.

מבשלים שבע דקות, על להבה גדולה, בסיר מכוסה. טועמים ומתקנים תיבול, ואם יש גבינת פרמזן מגוררת - מוסיפים בשפע. משתדלים לחלק את המרק כך שכל סועד מקבל ביצה אחת חלוטה, וכל מי שרוצה מוסיף לקערית שלו עוד גבינת פרמזן מגוררת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ