דסקיות קוקוס ודבש לפסח אבל, לא רק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דסקיות קוקוס ודבש לפסח אבל, לא רק

מקורו של המתכון הזה, הטעים להפליא, הוא פיליפ קונטיציני — אחד הקונדיטורים הגדולים ביותר בעולם. עם זאת, מדובר במתכון פשוט מאוד להכנה. את תודתי עליו אני חייבת למאיה רביבו, חברתי הקונדיטורית, ש"גילתה" אותו, המליצה לי עליו ואף הכינה אותו לצילום

14 מנות דרגת קושי: קל
דסקיות קוקוס ודבש
אנטולי מיכאלו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

60 גרם קוקוס (1/2 כוס + כף) 

3 כפות סוכר או סוכר חום
חלבון מביצה אחת
10 גרם חמאה או 2 כפות שמן
כף דבש

הוראות הכנה

מרתיחים בסיר את החמאה עם הדבש והסוכר.

מסירים מהאש, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב.

מוסיפים את החלבון ומערבבים.

משטחים את התערובת, בין שני ניירות אפייה, לעלה בעובי 4 מ"מ, ומעבירים למקפיא לשעה.

בעזרת קרצן או כוס קורצים מהעלה עיגולים בקוטר 4 ס"מ.

מניחים את העיגולים על נייר אפייה ואופים כ 8- דקות, עד הזהבה, בתנור שחומם ל 180°c

הדסקיות נשמרות בכלי אטום עד שבוע, ובמקפיא — עד חודש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות