טראפלס לפסח מארבעה מרכיבים בלבד - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טראפלס לפסח מארבעה מרכיבים בלבד

ממתק מדהים ונימוח. המלית שלו, המיוצרת על טהרת האגוזים והשוקולד, יכולה לשמש גם קרם למריחה בין שכבות של עוגה. הטראפלס נשמרים היטב בהקפאה עד חודש ימים, כך שניתן להכינם זמן רב מראש. הבעיה היחידה שעלולה לצוץ אז היא, שהם ייגמרו לפני שייכנס החג...

כ 24- טראפלס בקוטר 4-3 ס"מ דרגת קושי: קל
טראפלס מארבעה רכיבים בלבד
אנטולי מיכאלו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לטראפלס:

300 גרם אגוזי לוז קלופים
200 גרם אבקת סוכר
כף שמן
100 גרם שוקולד מריר מומס
לציפוי:
300 גרם שוקולד מריר משובח
4 כפות שמן
¼כוס אגוזי לוז קצוצים 

הוראות הכנה

הכנת הטראפלס:

קולים את האגוזים כ 6- דקות בתנור שחומם ל 180 מעלות, מסירים מהם את הקליפה הדקה ומקררים היטב.

במעבד מזון שבו להב הסכינים טוחנים את האגוזים עם אבקת הסוכר לקרם אחיד. פעם או פעמיים במהלך הטחינה מפסיקים את פעולת הטחינה ומסירים במרית את מה שנדבק לדפנות.

ברגע שמתקבלת מעין משחה, מוסיפים, תוך כדי טחינה, את השמן ואת השוקולד המומס.

מעבירים את התערובת למקרר לשעתיים, להתגבשות.

מרפדים מגש בנייר אפייה. מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים ממנה מעין נשיקות קטנות.

מעבירים למקפיא לשלושים עד ארבעים דקות, להתייצבות.

בעזרת הידיים (וכפפות!) יוצרים מהנשיקות כדורים מושלמים.

מעבירים את הכדורים למקפיא לשעתיים.

הכנת הציפוי:

ממיסים את השוקולד, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד שהשמן נטמע בשוקולד.
מוסיפים את אגוזי הלוז ומערבבים.

מניחים את הכדורים על רשת ויוצקים עליהם את ציפוי השוקולד.

ממתינים שתי דקות ומעבירים את הכדורים לקופסה אטומה.

מאחסנים במקפיא עד זמן קצר לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות