עוגת שמנת עם שברי שוקולד חלב ופקאנים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת שמנת עם שברי שוקולד חלב ופקאנים

עוגת כיף שמכינים בחמש דקות. אני אוהבת לזרות את השוקולד והפקאנים מעל. כך חלק מהם נשארים למעלה ומגלים שזו לא סתם עוגה בחושה אלא עוגה עם הפתעות מפנקות

דרגת קושי: קל
עוגת שמנת עם שברי שוקולד חלב ופקאנים
אנטולי מיכאלו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לעוגה:

4 ביצים גדולות           
200 גרם סוכר (כוס)
כפית מחית וניל או כף תמצית וניל איכותית
80 מ"ל חלב ( כוס)
40 מ"ל שמן (3 כפות)
250 מ"ל שמנת מתוקה (מכל) 
280 גרם קמח (2 כוסות)
10 גרם אבקת אפייה (שקית)

לתוספת:

100 גרם שוקולד חלב חתוך לחתיכות קטנות
50 גרם אגוזי פקאן קלויים וקצוצים גס

הוראות הכנה

שמים בקערה את הביצים, הסוכר, הווניל, החלב, השמן והשמנת המתוקה וטורפים במטרף ידני.

מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וטורפים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה ונוזלית. 
יוצקים את התערובת לתבניות. 

זורים על העוגות את שברי השוקולד והפקאן. לחלופין, לפני יציקת התערובת לתבניות מקפלים לתוכה את השוקולד והפקאן.

אופים 45-40 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות

העוגה נשמרת 4 ימים בטמפרטורת החדר, מכוסה היטב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות