מתכון: עגבניות שרי אפויות עם בצל ושום
תוספת דלת קלוריות, עשירה בסיבים תזונתיים, טעימה מאוד ובהחלט לא פחות חשוב מכל אלו - קלה מאוד להכנה ממתכון של לילית רומם משומרי משקל
לילית רומם

דלה וקלה: עגבניות שרי אפויות עם בצל ושוםצילום: אפיק גבאי
לילית רומם
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
כל המתכון מכיל 330 קלוריות או 3 נקודות; הוא דל חלבון, עשיר בסיבים תזונתיים ומכיל מכיל כ-178 מ"ג סידן.
תגיות:
רכיבים
- 1/2 סלסלה עגבניות שרי חצויות
- 2 ראשי שום חצויים
- בצל יבש חתוך גם
- בצל סגול חתוך גס
- 1 כף שמן זית
- 1 כף חומץ בלסמי
- מלח
- פלפל גרוס
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בכלי חסין חום, שמים את הירקות מזלפים מעל את החומץ הבלסמי, שמן ותבלינים.
מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כחצי שעה עד התרככות.
פותחים, מסירים את הכיסוי ומשאירים בתנור לכמה דקות נוספות עד השחמה.