עוף בטריאקי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוף בטריאקי

מנת כנפי עוף מנצחת בשלושה מרכיבים בלבד

דרגת קושי: קל
כנפיים ללא עצמות בטריאקי
רותם מימון

מכינים תבנית ענקית של כנפי עוף אפויות, והיא מטפלת בלא מעט ילדים נופשים ובחברים שלהם. חשוב לקנות את הכנפיים ממקור טוב, או אצל קצב (עדיף!) שגם יחצה אותן, וחשוב עוד יותר, ינקה אותן משרידי נוצות. המתכון מבוסס על רעיון מחוברת בישול של חברת קיקומן. שימו לב למשך ההשריה, ולכך שלא צריך דבר חוץ מהרוטב.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

20 כנפי עוף מאיכות טובה, ואפשר יותר

רוטב טריאקי

אופציה: 1 כפית אבקת שום

אופציה: 3 כפות דבש

להגשה:

מעט שומשום קלוי או בצל ירוק

הוראות הכנה

 חוצים את הכנפיים, נפטרים מעצם הקצה, שמים בקערה גדולה ומכסים ברוטב טריאקי. משרים במקרר 16-8 שעות (לא פחות). המשקיענים יוסיפו לרוטב גם שום ודבש, אך חשוב להדגיש שהשריה ארוכה גם ברוטב טריאקי בלבד תניב תוצאות נפלאות.

משטחים בשכבה אחידה בתבנית תנור, ושופכים לכיור את מה שנותר מהרוטב. אופים ב-200 מעלות במשך כשעה. הופכים פעם אחת באמצע האפייה.

לפני ההגשה מחממים מחבת, שמים בה כמה כפות זרעוני שומשום וקולים אותם מעט תוך טלטול עדין, שיזהיבו. בוזקים על הכנפיים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות