מטבל שום, בלסמי וטריאקי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מטבל שום, בלסמי וטריאקי

ערבוב מוצלח של בלסמי איטלקי עם יסודות מן המזרח הרחוק

דרגת קושי: קל
רוטב טריאקי בהכנה עצמית
לימור לניאדו תירוש

מתכון ממטבחי הניסוי של יצרנית רוטבי הסויה והטריאקי "קיקומן" מומלץ להגיש עם כל ירק מטוגן שהוא, או עם דים-סאם סיני, או עם סלט חסה פשוט.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ליטר חומץ בלסמי

120 גרם סוכר

1/2 כוס רוטב Teriaki Galze (קיקומן)

1/4 כוס שום כתוש

1 כף זנגביל טרי קצוץ

הוראות הכנה

שמים את החומץ והסוכר בסיר, ומצמצמים תוך הרתחה לכמות של 2 כוסות.

מוסיפים את הטריאקי, וממשיכים לבשל ולצמצם לכמות של כוס וקצת. מוסיפים את השום והזנגביל, מכסים ומצננים. מגישים בטמפרטורת החדר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות