סלט שעועית ירוקה

סלט קל ומהיר בכיכובה של השעועית הירוקה

חנה גרשוני
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
שעועית ירוקה
שעועית ירוקהצילום: אייל טואג

רכיבים

  • 500 גרם שעועית ירוקה (אפשר גם קפואה)
  • צרור בצלים ירוקים
  • 3 שיני שום כתושות
  • מיץ מלימון אחד
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 1 כוס יוגורט (אפשר דל שומן)
  • 1 כף שמן זית
  • כמה עלי חסה רחוצים

הוראות הכנה

מבשלים את השעועית במים רותחים עם מעט מלח עד שתתרכך מעט. מסננים ומצננים.

מנקים את הבצלים הירוקים, קוצצים אותם (גם את העלים הירוקים) ושמים בבלנדר.

מוסיפים את השום, מיץ הלימון, מלח ופלפל, יוגורט וכף שמן זית ומערבלים כ-5 דקות עד שהתערובת חלקה.

מרפדים צלחת הגשה בעלי חסה, מניחים עליה את השעועית, יוצקים את הרוטב ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ