מתכון

פרושוטו ותאנים צלויות

המנה האיטלקית הקלאסית בטוויסט מקומי עם תאנים, במתכון של מוטי סופר ממסעדת "הרפובליקה" של רונימוטי

מוטי סופר, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מוטי סופר, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2-3 סועדים
פרושוטו ותאנים צלויות
פרושוטו ותאנים צלויותצילום: אייל רווח

רכיבים

  • 100 גרם פרושוטו
  • 4 תאנים גדולות ובשלות (ניתן להחליף באפרסקים לבנים)
  • 2 כפות שמן זית
  • עלי בזיליקום
  • קורט מלח ים אטלנטי

הוראות הכנה

מחממים גריל או מחבת פסים.

חותכים את התאנים לחצאים או לרבעים (אפשר גם וגם) ומערבבים בקערה עם שמן הזית.

צולים את התאנים על הצד החתוך שלהן עד שמשחימות מעט. מסירים מהאש ומצננים.

מסדרים פרוסות פרושוטו בצלחת בצורה אקראית ומעליהן את התאנים הצלויות. מפזרים עלי בזיליקום, מלח ים אטלנטי ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ