מתכון

חציל שרוף על קרם פרש

מנה ים תיכונית קלאסית שמשלבת משחק טעמים ומרקמים בין חציל שרוף וקרם פרש ממתכון של השף מוטי סופר ממסעדת "הרפובליקה" של רונימוטי

מוטי סופר, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מוטי סופר, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
חציל של קיץ על קרם פרש
חציל של קיץ על קרם פרשצילום: אייל רווח

רכיבים

  • חציל קטן
  • כף גדושה של קרם פרש (או שמנת חמוצה)
  • עגבנייה בשלה
  • כף עלי אורגנו טרי
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ים אטלנטי ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

שורפים היטב את החציל על אש גלויה. מסירים מהאש ומצננים.

לאחר שהתקרר מפלטים את החציל ושומרים את הליבה שלו.

מגררים את העגבנייה באמצעות פומפיה גסה, מתבלים במעט מלח ופלפל.

מורחים את הקרם פרש על הצלחת, מניחים מעליו כף רסק עגבניות ולצידו את ליבת החציל.

מזלפים שמן זית, מפזרים את עלי האורגנו ומתבלים עם מלח ופלפל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ