מתכון |

לחם סיידר ותפוחים

מיץ תפוחים וקוביות תפוח ירוק מעניקים ללחם רמז של מתיקות רעננה שמשתלבת יפה עם הרכב הקמחים (הכולל גם קמח מלא)

מיקי שמו , קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לחם סיידר ותפוחים
לחם סיידר ותפוחים של מיקי שמו, מתוך הספר "אפייה טובה"צילום: דניאל לילה
מיקי שמו , קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:ארבע כיכרות לחם

תגובות