סלט ברוקולי ובצל - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט ברוקולי ובצל

סלט שהסוד הגדול שלו הוא הרוטב שעוטף את הברוקולי

5 דרגת קושי: קל
ברוקולי
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

750 גרם ברוקולי טרי

בצל סגול בינוני, פרוס דק

רבע כוס רוטב ויניגרט

רבע ספל חומץ יין אדום

2 כפות מיץ לימון

רבע כפית חרדל יבש

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

חותכים את הברוקולי לחתיכות בגודל 3-2 ס"מ. מאדים אותן במאדה עד שיתרככו, אבל לא יותר מדי, ומקררים בקערת סלט. מוסיפים את הבצל הפרוס.

מערבבים לחוד את יתר החומרים ובוחשים היטב.

שופכים את התערובת על הברוקולי והבצל ומקררים במקרר כמה שעות.

מערבבים בעדינות לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות