מתכון |

סלט ברוקולי ובצל

סלט שהסוד הגדול שלו הוא הרוטב שעוטף את הברוקולי

חנה גרשוני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חנה גרשוני
ברוקוליצילום: לימור לניאדו תירו

רכיבים

  • 750 גרם ברוקולי טרי

  • בצל סגול בינוני, פרוס דק

  • רבע כוס רוטב ויניגרט

  • רבע ספל חומץ יין אדום

  • 2 כפות מיץ לימון

  • רבע כפית חרדל יבש

  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

חותכים את הברוקולי לחתיכות בגודל 3-2 ס"מ. מאדים אותן במאדה עד שיתרככו, אבל לא יותר מדי, ומקררים בקערת סלט. מוסיפים את הבצל הפרוס.

מערבבים לחוד את יתר החומרים ובוחשים היטב.

שופכים את התערובת על הברוקולי והבצל ומקררים במקרר כמה שעות.

מערבבים בעדינות לפני ההגשה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ