לערבב ולאפות: עוגת גבינה-שוקולד בקערה אחת - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לערבב ולאפות: עוגת גבינה-שוקולד בקערה אחת

מתכון לעוגת גבינה-שוקולד הכי קלה וטעימה שעושים בקערה אחת

דרגת קושי: קל
עוגת גבינה-שוקולד
דרימסטיים

לורן היים מבוסטון העבירה אלי בדחיפות מתכון זה, ששורשיו כנראה במודעת פרסומת לשוקולד.

9תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 6

רכיבים

1 1/2 כוסות פירורי ביסקוויט שוקולד (במעבד מזון)

2 כפות חמאה מומסת

600 גרם גבינת שמנת טבעית

3/4 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

3 ביצים

100 גרם שוקולד מריר

1 כפית אבקת קפה נמס

הוראות הכנה

1. ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בסיר לחימום כפול ומניחים להתקרר מעט.

2. מחממים תנור ל-170 מעלות.

3. מערבבים פירורי ביסקוויטים וחמאה, ומרפדים בתערובת את התחתית והדפנות של תבנית קפיצית בקוטר 22 ס"מ.

4. אופים 10 דקות, מצננים.

5. מקציפים יחד במיקסר את הגבינה, הסוכר, תמצית הווניל והביצים, רק עד שיתערבבו.

6. מוסיפים את השוקולד המומס. יוצקים את התערובת לתחתית הביסקוויטים האפויים. אופים 60-55 דקות.

7. מפרידים את הבצק מהתבנית בסכין חדה, ומניחים להצטנן.

8. מצננים 4 שעות או לילה תמים.

שימו לב:

כדי לשטח ולהדק את הפירורים, משתמשים בכוס עם תחתית רחבה ודפנות ישרות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות