פשטידת תרד וגבינה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת תרד וגבינה

פשטידה לא חייבת להיות משמינה, הכל תלוי במה ששמים בפנים. פשטידת תרד וגבינה - רק 150 קלוריות למנה

דרגת קושי: קל
פשטידת תרד וגבינות
דרימסטיים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 4

רכיבים

300 גרם תרד קצוץ (אפשר קפוא)

1 בצל קצוץ

2.5 כוסות גבינת קוטג' (1%)

6 כפות גבינת פרמזן מגוררת

2 כפות קמח מלא

2 ביצים

כפית רוטב סויה

מעט שמיר קצוץ

מלח, פלפל וקורט אגוז מוסקט

הוראות הכנה

מחממים תנור (או טוסטר אובן) ל-180 מעלות.

משמנים קלות (בנייר סופג) תבנית אפייה מטפלון בקוטר 25 ס"מ.

מערבבים את הבצל עם התרד בקערה גדולה.

מערבלים בבלנדר את גבינת הקוטג', גבינת הפרמזן, סויה, שמיר, מלח, פלפל ומוסקט, ואת שתי הביצים - עד שנוצרת תערובת חלקה.

שופכים על התרד והבצל, מוסיפים שתי כפות קמח ומערבבים היטב.

יוצקים לתבנית ואופים 45-40 דקות עד שהפשטידה משחימה מלמעלה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות