מתכון

פשטידת תרד וגבינה

פשטידה לא חייבת להיות משמינה, הכל תלוי במה ששמים בפנים. פשטידת תרד וגבינה - רק 150 קלוריות למנה

חנה גרשוני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים1
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל
פשטידת תרד וגבינות

רכיבים

  • 300 גרם תרד קצוץ (אפשר קפוא)
  • 1 בצל קצוץ
  • 2.5 כוסות גבינת קוטג' (1%)
  • 6 כפות גבינת פרמזן מגוררת
  • 2 כפות קמח מלא
  • 2 ביצים
  • כפית רוטב סויה
  • מעט שמיר קצוץ
  • מלח, פלפל וקורט אגוז מוסקט

הוראות הכנה

מחממים תנור (או טוסטר אובן) ל-180 מעלות.

משמנים קלות (בנייר סופג) תבנית אפייה מטפלון בקוטר 25 ס"מ.

מערבבים את הבצל עם התרד בקערה גדולה.

מערבלים בבלנדר את גבינת הקוטג', גבינת הפרמזן, סויה, שמיר, מלח, פלפל ומוסקט, ואת שתי הביצים - עד שנוצרת תערובת חלקה.

שופכים על התרד והבצל, מוסיפים שתי כפות קמח ומערבבים היטב.

יוצקים לתבנית ואופים 45-40 דקות עד שהפשטידה משחימה מלמעלה.

תגובות